24 Φεβ 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΘΗΒΑΣ


Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μελών Του Συλλόγου Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας. Μετά τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Εξελέγησαν οι Στέλιος Νάκος Πρόεδρος, Σπύρος Λώλος Αντιπρόεδρος, Γιάννης Σκουρτανιώτης Γενικός Γραμματέας, Μιχάλης Κολλημένος Ταμίας, Πέτρος Χατζήπαπας Γενικός Έφορος, Νικόλαος Παπαϊωάννου  Έφορος και ο Κώστας Ζέρβας Μέλος.
          Ο Σύλλογος φιλοδοξεί να έχει για μέλη του όλους τους ερασιτέχνες δρομείς των Δήμων Θήβας και Τανάγρας. Με σύνθημα <<αξία έχει να σταθείς στη γραμμή της εκκίνησης>> έχει μέλη δρομείς των δύο Καλλικρατικών Δήμων όλων των ηλικιών και όλων των αποστάσεων από 5 χιλιόμετρα και πάνω.
          Στόχος είναι η συμμετοχή σ’ ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής όλο και περισσότερων κατοίκων της πρώην επαρχίας Θήβας. Η εγγραφή και συμμετοχή στις δράσεις του συλλόγου είναι δωρεάν, συμπληρώνοντας απλά μια αίτηση. Για το Δήμο Τανάγρας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Νίκο Παπαϊωάννου στο τηλέφωνο 6978 760 869.

  Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας


Στέλιος Νάκος                                                        Γιάννης Σκουρτανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου